Illustratoren voor Amsterdam

Beeldproductie voor uitgaven van amsterdam&partners

Opdrachtgever

amsterdam&partners

beeldredactie | beeldproductie

beeldredactie | beeldproductie

Vraag

amsterdam&partners gidst bewoners en bezoekers langs alle plekken en mogelijkheden van de stad en metropoolregio Amsterdam. Voor de covers van de magazines Uitkrant en A-mag zijn opvallende en inspirerende illustraties nodig. De Uitkrant (voor 'de Amsterdammer') mag wat brutaler dan het meer internationale A-mag.
amsterdam&partners wil voor diverse uitgaven (magazines, citytours, minimags, marketinguitingen) geïllustreerde plattegronden die zowel gidsend als aantrekkelijk zijn.

Resultaat

Voor een groot aantal covers zocht ik een illustrator en begeleidde het proces van briefing tot resultaat. Alles in nauwe afstemming met de hoofdredacteur. Daarnaast ontwikkelde en produceerde ik samen met illustratoren een divers aanbod aan stadsplattegronden met stadsroutes en leuke adressen.

Met dank aan: Claudie de Cleen, Elise van Iterson, Leendert Masselink, Johan Kleinjan, Andrea De Santis, Gemma Pauwels, Edith-made-it (covers). Tjarko van de Pol, Monique Wijbrands, Saskia Rasink, Gemma Pauwels, Barbara van den Berg (illustrated maps).

Samenwerking

Illustratoren (zie tekst)

© 2024 Made by Mozes

© 2024 Made by Mozes

© 2024 Made by Mozes